Buitenvloeren met karakter

Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Met de outdoorcollectie drukt Douglas & Jones haar eigen stempel op de buitenruimte. Met respect en toewijding voor natuurlijke materialen, die zij op een verbluffende wijze weten te vangen in keramiek.

SOLOSTONE

Douglas & Jones SOLOSTONE: prachtige keramische outdoortegels van 3 cm dik. Ultralicht maar zo sterk als steen. Waar ambacht en de vele voordelen van keramiek optimaal in elkaar samensmelten.

Meer dan mooi & uiterst praktisch

De buitentegels van Douglas & Jones zijn een aanwinst voor ieder terras en zorgen steevast voor de mooist mogelijke oplossing, zonder hierbij de praktische wensen en eisen uit het oog te verliezen. Een uitzonderlijk aanbod van buitenvloeren geschikt voor elke denkbare sfeer en stijl. Laat je inspireren en ervaar zelf wat Douglas & Jones zo bijzonder maakt.

SOLOSTONE

Met SOLOSTONE drukt Douglas & Jones een eigen stempel op buitenvloeren. Met respect en toewijding voor natuurlijke materialen, welke op een imponerende wijze worden gevangen in keramiek. De buitentegels zijn 3 centimeter dik door middel van een volkeramische massa wat voorziet in betrouwbaarheid en gemak bij verwerking en onderhoud.

LICHT
DONKER

Adviesprijs:
Art.nr:
Formaat:
Tegel dikte:
Toepassing:
Toplaag:
Douglas & Jones
vtwonen by Douglas & Jones
Piet Boon by Douglas & Jones
Motto by Mosa
Exotone Premium Vinyl Tiles by Douglas & Jones

Collecties Douglas & Jones Outdoor