Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels

Douglas & Jones outdoor: buitenvloeren met karakter

Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur en exterieur. Altijd functioneel, altijd van uitzonderlijke kwaliteit en uitermate doordacht. Samen met vele andere, gerenommeerde specialisten op het gebied van vorm, kleur en design staat Douglas & Jones steevast garant voor fascinerende collecties. En met Douglas & Jones Outdoor kun je je buitenruimte nu dus inrichten ook naar jouw persoonlijke woonstijl en zelfs een verlengde maken van je interieur.

Piet Boon by Douglas & Jones

Vanaf dit voorjaar gloednieuw voor buiten: Piet Boon by Douglas & Jones. Een perfecte combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met  de jarenlange ervaring en vakmanschap in tegels van Douglas & Jones. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Een collectie die precies herbergt waar Studio Piet Boon voor staat: een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een oogstrelende uitstraling. Bekijk hier de collectie.

Douglas & Jones Outdoor

Douglas & Jones: voor (buiten)vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Naast de exclusieve partnerships met Studio Piet Boon en vtwonen met specifieke collecties, omvat het omvangrijke assortiment van Douglas & Jones ook eigen luxueuze en onderscheidende producten. Met dit outdoor collectie drukt Douglas & Jones haar eigen stempel op de buitenruimte. Met respect en toewijding voor natuurlijke materialen, die zij op een verbluffende wijze weten te vangen in keramiek.

vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones

vtwonen en Douglas & Jones werken al jarenlang samen en zorgden destijds voor een ware vernieuwing als het gaat om terrasvloeren. Extra opmerkelijk en typisch vtwonen zijn de verschillende dessins in deze collectie, waarmee je van je terras dé eyecatcher van je tuin kan maken. Dit jaar introduceert vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones SOLOSTONE 3.0. Deze grootformaat tegels van 90 x 90 cm maken iedere buitenruimte bijzonder.

Meer informatie?

Meer informatie over de bijzondere buitentegelcollecties van Douglas & Jones? Bekijk de collectie.