Nieuwsoverzicht

vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels

vtwonen winactie: het prachtige eindresultaat!

Weet je het nog, de vtwonen winactie voor een gelegd en gevoegd terras met SOLOSTONE vtwonen buitentegels by Douglas & Jones? Patricia uit Hardinxveld was dit voorjaar de gelukkige winnares en kan inmiddels genieten van de najaarszon in haar nieuwe tuin. Mede tot stand gekomen door Steenplaza Frans de Bruyn.

 

vtwonen winactie

Hormigon

Uit de unieke collectie volkeramische buitentegels heeft ze gekozen voor de mooie mix van de SOLOSTONE Hormigon tegels. Een perfecte basis voor een karaktervolle en stoere terrasvloer met een vintage tintje. En zeker de gekozen combinatie van uni tegels met het bijzondere ton-sur-ton dessin Floret zorgt voor een speelse twist. Een prachtig eindresultaat!

 

Mold Taupe

SOLOSTONE

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten te verwerken. Mix en match er op los met deze stoere XL-tegels en verrassende dessins. Uniek in maat en dikte want de 70×70 cm buitentegels hebben een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!

 

vtwonen winactie

 vtwonen winactie

Wil je ook een fraai en uniek terras of balkon? Kijk dan hier voor een overzicht van de gehele collectie en kies zo jouw favoriete SOLOSTONE buitenvloer van vtwonen by Douglas & Jones. De tegels in het echt bewonderen? Ga dan snel langs bij een van onze verkooppunten. Je vindt ze door het gehele land.