CONCRETE Tile

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Ook verkrijgbaar in een mozaïekuitvoering.

TINY CONCRETE Chalk 2,5×2,5

De TINY CONCRETE Chalk 2,5×2,5 cm on net 30×30 cm is een tijdloze mozaïekuitvoering van de serie TINY CONCRETE in een lichte kleurtint. Juist door deze met elkaar te combineren ontstaat een harmonieus geheel. Bovendien sluit de ingetogen Chalk kleurtint van deze tegel naadloos aan op het kenmerkende kleurenpalet van de gehele Piet Boon collectie en biedt de TINY CONCRETE Chalk 2,5×2,5 cm on net 30×30 cm uiteraard de bewezen praktische eigenschappen van keramiek.

Bekijk hier het verwerkingsvoorschift van de TINY CONCRETE.

Bekijk deze tegel in de buurt

Om een goed beeld te krijgen van de kleur van deze tegel, maar ook voor inspiratie en het juiste advies, bezoek dan één van onze erkende dealers. Bekijk hier een overzicht van dealers bij jou in de buurt.

Specificaties

Artikel nr.: 1258149
Formaat: 2,5x2,5 cm
Tegel dikte: 10 mm
Toepassing: wand en vloer
Toplaag: mat
Adviesprijs: € 34,50 per stuk

  • Design van Studio Piet Boon
  • Kenmerkend kleurenpalet
  • Hoogwaardig keramiek
  • Bijzonder duurzaam
  • Zeer onderhoudsarm