Designed to Last

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceert met trots haar tegelcollectie: Piet Boon by Douglas & Jones. De collectie tegels is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Het ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze tegelcollectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie tegels een harmonieus geheel.

Wanden en vloeren zijn de basis van elk interieur. Keramische tegels vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken.

Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Keer op keer een bijzondere beleving.

De tijdloze collectie tegels is opgebouwd uit acht bijzondere series; BLEND, CONCRETE, TINY CONCRETE, FUSE, GIANT, GLAZE, SAND en de SIGNATURE Tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met elkaar toegepast worden.

Laat je inspireren: klik hieronder voor meer foto's

LICHT
DONKER
DIVERS

Tegelnaam:
Adviesprijs:
Art.nr:
Formaat:
Tegel dikte:
Toepassing:
Toplaag:
Douglas & Jones
vtwonen by Douglas & Jones
Piet Boon by Douglas & Jones
Exotone by Douglas & Jones

Collecties Piet Boon by Douglas & Jones