Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuwe tegelserie Piet Boon by Douglas & Jones: TEXTURE Tile

Studio Piet Boon en Douglas & Jones introduceren een waardevolle toevoeging aan de Piet Boon by Douglas & Jones collectie: TEXTURE Tile. Een tijdloze tegel met textuur.

TEXTURE Tile

Zoals de naam al doet vermoeden onderscheidt de keramische TEXTURE TILE zich door zijn textuur. Dit komt tot uiting in twee verschillende afwerkingen. Zo is er een SOFT tegel met een zacht oppervlakte en zijdeglans finish. De MAT tegel daarentegen voelt en oogt ruwer aan. Beide tegels zijn uitgevoerd in zes ingetogen tonen: Taupe, Ivory, Steel, Moka, Plomb en Sage. En twee afmetingen, namelijk 80×80 cm en 120×120 cm. De TEXTURE TILE is toepasbaar als wand- en vloertegel, in alle ruimtes van het huis. De verschillende texturen, kleuren en afmetingen nodigen uit tot het maken van authentieke composities.

Net als de gehele collectie is de serie TEXTURE ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit en kan deze zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

Designed to last

Piet Boon TEXTURE Tile Moka Mat

Naast de nieuwste toevoeging met de serie TEXTURE is de tijdloze collectie opgebouwd uit acht andere, met zorg samengestelde en ontworpen tegelseries; BLEND, CONCRETE, FUSE, GIANT, GLAZE, SAND, SIGNATURE en TINY CONCRETE. Elke serie kenmerkt zich door haar eigen specifieke eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Bekijk hier het overzicht van alle series

De collectie in het echt komen bekijken? Kom dan langs bij een van onze dedicated dealers. Je vindt ze in onze store locator.