Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een sfeervolle werkkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische en vinyltegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle vloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je ook in je werkkamer met een van deze blikvangers precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

werkkamer

Ideale basis

Op de vloer leg je een perfecte basis met de keuze voor keramische tegels. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste uitstraling met de serie Metals van Douglas & Jones. Maak een ruimte optisch groter met de keuze voor een XL-formaat of kies juist voor een kleiner formaat voor een speels effect. Maar ook te vinden binnen het assortiment van Douglas & Jones: de natuurgetrouwe houtvinyltegels van Exotone Premium Vinyl Tiles. Deze zijn niet alleen erg fraai, maar ook meer dan welkom in de werkkamer!

 

werkkamer

Blikvanger in de werkkamer

Een bijzonder accent maak je door te kiezen voor een speelse wandtegel, zoals de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Toegepast in een klassieke visgraat zorgen deze zwarte wandtegels voor een stijlvol en chic eindresultaat. Nog leuker: je kunt ook van je werkblad een charmante blikvanger te maken door deze te betegelen met glanzende handgevormde tegels. Kies voor hetzelfde formaat en kleurtint voor een stijlvol effect óf mix & match je eigen unieke ontwerp. Zo maak je van je (thuis)werkplek iets heel bijzonders!

 

werkkamer

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.