Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Residence 7 8

De tegels van Douglas & Jones en haar concepten ook gespot in Residence 7 8? De nieuwste editie van dit woonmagazine biedt weer informatie over interior design: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Bovendien in deze editie aandacht voor Piet Boon by Douglas & Jones en Motto by Mosa. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

Residence 7 8 Piet Boon GLAZE Tile

Piet Boon by Douglas & Jones

Deze bijzonder5e tegelcollectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Het ingetogen kleurenpalet van de studio evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel.

 

Residence 7 8 Motto by Mosa Leaf

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk en veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Op de vloer zijn er een drietal tegelseries verkrijgbaar: Form, Leaf en Grain. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn deze vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van je keuken en je woonkamer tot de hal.

 

Residence 7 8 Piet Boon TINY CONCRETE Chalk

Residence 7 8 

Residence 7 8 ligt nu in de winkel. De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones en Motto by Mosa in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.