Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Lentefavorieten: de nieuwste SOLOSTONE buitentegels

De nieuwe collectie SOLOSTONE vtwonen buitentegels by Douglas & Jones is nu te bewonderen bij de dealer. In maar liefst 14 kleuren en 7 dessins biedt de collectie een buitentegel voor elke plek. SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken.

 

SOLOSTONE buitentegels

Uniek in formaat én dikte

Mix en match er op los met deze stoere XL-tegels in 70×70 cm, zoals de serie Beton. Uniek in maat en dikte want deze buitentegels hebben een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De uni tegels maken ze je buitenvloer al een bijzondere plek om te vertoeven, maar wil je echt iets speciaals dan mix je ze met de fraaie dessintegels. Om naar te blijven kijken. Bovendien zorgt de oppervlakte en de dikkere massa voor meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

 

SOLOSTONE buitentegels

NIEUW: de serie Hormigon in 90×90

Nieuw dit buitenseizoen: de serie Hormigon in XXL-formaat 90×90 cm! In Uni Antracite, maar ook in bijpassend dessin Flower zorgen deze tegels voor een karaktervolle en stoere buitenvloer met een vintage tintje. Het geometrische ton-sur-ton bloemdessin zorgt voor een speelse twist op ieder terras, balkon of veranda.

 

SOLOSTONE buitentegels

De SOLOSTONE tegels in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.