Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleur bekennen: donkere kleuren in je interieur

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Of je nu kiest voor veelal lichte, donkere, rustige of juist felle kleuren, het beïnvloedt de uitstraling van je huis direct. Kleuren geven een ruimte eigenheid en persoonlijkheid. Ze kunnen ruimtes bijvoorbeeld verkleinen of er juist voor zorgen dat ze groter en lichter lijken. Ook hebben bepaalde kleuren invloed op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

 

Donkere Kleuren

Donkere kleuren

Bij het kiezen van kleuren is belangrijk om de beschikbare ruimte goed in kaart te brengen. Met donkere kleuren, zoals antraciet of zwart, geef je automatisch een stijlvolle uitstraling aan je interieur. Bovendien kun je donkere tinten gebruiken om grotere ruimtes een intiemere uitstraling te geven of zelfs om een kleine ruimte extra gezellig te maken. Dit omdat donkere tinten juist een deel van het licht absorberen.

 

Donkere Kleuren

Een passende basis

Een goede manier om donkere kleuren te gebruiken in je huis om deze met name toe te passen in de basiselementen van je huis, zoals je vloer en wanden. Bovendien laat je dan nog genoeg ruimte voor kleur in je meubels en/of woonaccessoires. De keuze voor tegels op je vloer en wanden is daarbij een logische keuze, zeker gezien de kras- en stijlvastheid en het gemak in onderhoud.

 

Donkere Kleuren

Douglas & Jones

In de veelzijdige collectie van Douglas & Jones en haar concepten komen vele mogelijkheden naar voren. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor op de vloer voor de stijlvolle Urban Great Dove van de serie One by One, de serie Metals in de kleurtint Iron van Douglas & Jones of het marmerdessin van de serie Classic in de kleurtint Antracite van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Maak op de wand een fraaie blikvanger met de TINY MONO Ossidiana of de GLAZE Tile Black van Piet Boon by Douglas & Jones.

 

Donkere Kleuren

Meer weten over deze getoonde tegels? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.