Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De badkamersferen van Motto by Mosa: Natural

De basis voor elke nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Om de keuze nog makkelijker te maken, heeft Motto by Mosa perfecte tegelcombinaties samengesteld. Ze zijn ingedeeld in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen, zoals de badkamersfeer Natural. Binnen elke sfeer vind je wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Zo vind je snel de perfecte basis voor jouw nieuwe badkamer.

 

Motto by Mosa Natural

Sfeer 4: Natural

Uit de sferen van Motto by Mosa kies je moeiteloos de badkamer die bij je past. De badkamersfeer Natural staat voor harmonie van verschillende zandkleuren. Lichte, warme tinten zorgen voor harmonie in je interieur. Door de bescheiden maar verfijnde tegelkleuren krijgt je badkamer een rustiek karakter. Combineer dezelfde kleurtint op de wand en de vloer en maak van de badkamer echt één geheel.

 

Motto by Mosa Natural

Warmte en zachtheid

De zandlook van de Motto by Mosa tegels straalt warmte en zachtheid uit. Het kleurenpalet bestaat uit tonen die je ook ziet in de natuur. Hierdoor ontstaat automatisch een rustig en sereen geheel. Dit maakt het ook zeer geschikt voor een spa-look in jouw badkamer. Maak de stijl helemaal af met een subtiel lijnenspel met lichte voegen.

 

Motto by Mosa Natural

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.