Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ontdek je woonstijl: Vintage

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Zoals de woonstijl Vintage, het ultieme mixen & matchen. Creëer een unieke uitstraling door de combinatie van nieuwe spullen met tweedehands pronkstukken uit het verleden. Juist daardoor ontstaat een eigenzinnige twist in je interieur.

Woonstijl Vintage

De kracht van deze woonstijl zit hem in het kiezen óf creëren van retro-elementen met een moderne twist. Vintage items – of items met een vintage look & feel – voegen gevoel en sfeer toe aan je interieur. Officieel is vintage minimaal 30 jaar oud, maar de term wordt ook gebruikt voor alle tweedehands meubels en accessoires die je op markten tegen komt. Kies in deze woonstijl voor eerlijke vormen waarbij hout een belangrijke rol speelt én laat oude meubels terugkomen in een nieuw jasje of toepassing. Maak het geheel af met oude posters of landkaarten.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor deze woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies juist voor een blikvanger op de wand, betegel bijvoorbeeld een schouw óf vensterbank met de Square tegels in Powder White. Juist toegepast in combinatie met een donkere voeg geven deze nét dat beetje extra in je huis.

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het hele land.