Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: vtwonen 'weer verliefd op je huis' seizoen 15

Eind vorig jaar was het elke zondag weer tijd voor een nieuw seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In seizoen 15 gingen de stylisten aan de slag in meerdere metamorfoses. Hierbij werd steeds geprobeerd om de verschillende woonsmaken van de bewoners te verenigen tot een sfeervol geheel. Meermaals werd gekozen voor een toepassing van Douglas & Jones in het nieuwe interieur:

 

weer verliefd op je huis

Aflevering 1: Noordwijk

In de eerste aflevering van dit seizoen ging vtwonen styliste Liza Wassenaar aan de slag bij Naomi en Damian in Noordwijk. Op de gehele wand in de woonkamer en aangesloten keuken kiest Liza voor een bijzonder wandeffect. Hiervoor paste ze de serie Cotto Pattern van Douglas & Jones toe. Cotto Pattern biedt de authentieke en robuuste uitstraling van terracotta met een modern en stijlvol design.

 

weer verliefd op je huis

In de tuinkamer gaat styliste Liza bovendien voor een bijzondere toepassing met de SOLOSTONE Travertine Greige tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. SOLOSTONE: de meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.

 

weer verliefd op je huis

Aflevering 8: Heiloo

In de achtste aflevering van seizoen 13 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde aan de slag bij Maik en Jill in Heiloo. Voor de keukenwand koos Frans voor een robuuste toepassing met de Composite Dark Grey van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis.

 

weer verliefd op je huis

Aflevering 9: Haarlem

In de negende aflevering van seizoen 13 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Hank en Suus in Haarlem.  Voor de keukenwand koos Fietje hier voor een blikvanger met de Craft Midnight Blue decor van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze fraaie tegels zijn geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu!

 

vtwonen ‘weer verliefd op je huis’

vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ keert later dit jaar terug met een nieuw seizoen en uiteraard zullen de tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones weer hun opwachting maken.