Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: GLAZE Tile

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Zoals de serie GLAZE Tile uit deze tijdloze collectie.

 

GLAZE Tile

Glaze Tile

De artisanale GLAZE Tile dankt zijn schoonheid aan het gebruik van authentieke (high gloss) glazuren die een speels effect krijgen door het gebruik van subtiele kleurnuances. Het formaat en de vorm van de rechthoekige tegel nodigt uit te spelen met patronen; van rechtop tot visgraat en geblokte patronen. Net als de gehele collectie is de GLAZE Tile ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit en kan deze zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

 

GLAZE Tile

Glazuren in subtiele kleurnuances

Door het toepassen van de glazuren van de GLAZE Tile op de wand creëer je een sfeervol effect op de wand. Zowel in de keuken als bijvoorbeeld de badkamer zorgen de subtiele kleurnuances voor een stijlvolle uitstraling. Het ingetogen kleurenpalet van Studio Piet Boon sluit hierbij tijdloos aan als solide basis op iedere woonstijl.

 

De GLAZE Tile is verkrijgbaar in de kleurtinten White, Greige, Musk, Green, Blue en Black.  In authentieke high gloss glazuren in formaat 6×24 cm. De tegels in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.