Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 10

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 10 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers kun je je in deze editie laten inspireren door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Uiteraard in deze collectie ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

vtwonen magazine 10

vtwonen tegelcollectie

Uitgelicht in deze editie: de vtwonen tegelcollectie. Herontdek de robuuste serie Composite en de mooie matte uitstraling van de serie Neo. Welkom in iedere ruimte in huis, dus ook voor een sfeervolle woonkamer. Gloednieuw in de collectie: de serie Blancs! Een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt.

Blancs

After Summer Specials

Ook terug te vinden in vtwonen magazine 10: de After Summer Specials van vtwonen tegels by Douglas & Jones! Deze nazomer ontvang je tijdelijk een vtwonen cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 300,- bij aanschaf van minimaal 45 m2 aan de series Composite, Classic, Mold en Blancs. Lees hier meer over deze actie.

vtwonen collectieboekje

Maar er is meer. In deze editie ontvang je naast het magazine ook de najaarseditie van het vtwonen collectieboekje. Een overzicht van alle producten uit de vtwonen collectie. Uiteraard mogen hier de items van vtwonen tegels by Douglas & Jones niet ontbreken! Ontdek bijvoorbeeld de nieuwe kleurtinten van de serie Classic en de serie Mediterranea.

Blancs

vtwonen magazine 10

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan snel eens langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het gehele land.