Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Wonen in Jouw Stijl met Douglas & Jones

Wellicht heb je het al voorbij zien komen in de woontitels: Douglas & Jones heeft de krachten gebundeld met Het Kabinet Wonen en de gerenommeerde merken Eijffinger en Histor. Het bijzondere concept ‘Wonen in Jouw Stijl’ belooft een ongeëvenaarde ervaring in interieuradvies. Bij Het Kabinet Wonen in Bunnik kun je hierdoor niet alleen een op maat gemaakt meubelplan verwachten, maar ook deskundig advies over wand- en vloer styling.

 

Wonen in jouw stijl - Het Kabinet X Douglas & Jones

Unieke Samenwerking: Wonen in Jouw Stijl

Dankzij de samenwerking met deze specialisten op het gebied van verf, behang, tegels en vinylvloeren is Het Kabinet Wonen namelijk in staat om een compleet interieurplan te realiseren, geheel in één stijl die perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen. Deze totaalcollectie op het gebied van woninginrichting biedt eindeloze mogelijkheden om elke leefruimte om te toveren tot een ware droomomgeving. Alle producten in het gecreëerde totaalplan kunnen na afloop van het advies besteld worden.

 

Wonen in jouw stijl - Het Kabinet X Douglas & Jones

Drie distinctieve woonstijlen

Deze bijzondere samenwerking is opgedeeld in drie distinctieve woonstijlen: Urban, Now en Classic. Bij Het Kabinet Wonen kun je een totaalbeleving van wonen ervaren, met stijlkamers die van wand tot vloer zijn gerealiseerd in één specifieke woonstijl. Zo staat de woonstijl Classic voor een zacht kleuren- en materialenpalet en authentieke meubels met een eigentijds-klassiek karakter. Of ontdek de woonstijl Urban, een stoere eigentijdse look met een licht industrieel karakter. Een uitgesproken interieur met gedurfde eyecatchers vind je terug in de woonstijl Now. Elk meubelstuk en accessoire is zorgvuldig geselecteerd en kan volledig worden aangepast aan jouw persoonlijke woonstijl.

 

Wonen in jouw stijl - Het Kabinet X Douglas & Jones

Collectie Douglas & Jones

Bij iedere woonstijl zijn er specifieke items uit de collecties van Douglas & Jones gekoppeld. Met keramische tegels leg je immers de perfecte basis voor je interieur. En of je nu kiest voor een klassiek marmerdessin, glanzende handgevormde wandtegel óf juist een industriële stoere betonlook, de combinatie met de meubels van Het Kabinet Wonen en de producten van Eijffinger en Histor zorgt altijd voor een sfeervol totaalplaatje.

 

Wonen in jouw stijl - Het Kabinet X Douglas & Jones

Advies in het Creative Centre

Maar er is meer: Het Kabinet Wonen heeft namelijk een team van ervaren stylisten klaarstaan om op maat gemaakt interieuradvies te geven. Samen met jou wordt een totaalplaatje gecreëerd dat volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. In het state-of-the-art Creative Centre worden deze interieuradviezen gepresenteerd op speciaal ontworpen adviestafels, voorzien van slimme schermen waarop het digitale interieurplan door de stylist wordt vormgegeven. Het Creative Centre fungeert als een atelier waar alle mogelijke materialen voor meubels, wanden en vloeren tentoongesteld worden. Daarnaast wordt het aangevuld met het Stalenlab, een materialenstudio die het totaalplaatje compleet maakt.

 

Wonen in jouw stijl - Het Kabinet X Douglas & Jones

Interesse in een persoonlijk advies? Kijk dan even op de website van Het Kabinet Wonen!