Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 13

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 13 vind je weer volop wooninspiratie. In deze elfde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 13 vtwonen Composite Black Antracite woonkamer vtwonen tegels

Serie Composite

In het blad is een mooi overzicht te vinden van alle fraaie tegelseries uit de vtwonen tegelcollectie. Bijvoorbeeld de serie Composite.  Een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Maar de natuurlijke uitstraling van deze serie is juist enorm veelzijdig en te combineren met iedere woonstijl, van industrieel tot landelijk. Zo kun je in je huis écht je persoonlijke stijl neerzetten. De Serie Composite is verkrijgbaar in de kleurtinten Light Grey, Dark Grey, Black Antracite en Multicolor in de formaten 15×60, 30×60, 60×60 en 120×120 cm.

 

vtwonen magazine 13 vt wonen&design beurs Marrakesh Composite badkamer

Special vt wonen&design beurs

Ook terug te vinden bij deze nieuwste editie: een extra special over de vt wonen&design beurs. In meerdere inspiratiehuizen in vtwonen city konden bezoekers zich onderdompelen in de laatste woontrends. De vtwonen tegels by Douglas & Jones waarin hier ook volop aanwezig. Zo koos vtwonen stylist Marianne Luning in haar ‘Color Vibe beurshuis’ voor de Craft Egg White mat. In het ‘Old & New beurshuis’ van vtwonen stylist Fietje Bruijn knalden de tegels eruit met een vloer van de Composite Multicolor, een combinatie van de Craft Aqua Mat met de Mediterrenea Calpe Black in de keuken en in de badkamer een spectaculair wandpatroon met maar liefst drie kleurtinten van de serie Marrakesh. Met deze special kun je nogmaals nagenieten en je laten inspireren.

 

vtwonen magazine 13 vt wonen&design beurs Craft Mediterranea keuken

vtwonen magazine 13

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.