Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ontdek Douglas & Jones op de vt wonen&design beurs

De succesvolle samenwerkingen van Douglas & Jones worden dit jaar groots getoond op de vt wonen&design beurs. Zo is de tegelcollectie ontworpen door Studio Piet Boon voor het eerst aanwezig tijdens dit woonevenement. Naast Piet Boon by Douglas & Jones wordt ook de unieke vtwonen collectie by Douglas & Jones getoond. Deze unieke collectie is al jarenlang een blikvanger op de beurs en de noviteiten van dit jaar gaan ongetwijfeld weer een hoofdrol opeisen.

De vt wonen&design beurs wordt gehouden van 3 t/m 8 oktober in RAI Amsterdam. De stand van Douglas & Jones is te vinden in HAL 12 – STANDNR. 005.

Piet Boon by Douglas & Jones

De tegelcollectie ontworpen door Studio Piet Boon voor het eerst aanwezig tijdens dit woonevenement. Deze tijdloze collectie is opgebouwd uit acht bijzondere, met zorg samengestelde en ontworpen tegelseries en is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels.

Nieuw is de GIANT TILE, die zijn naam dankt aan zijn bijzonder genereuze afmeting van 120 bij 120 cm. Speciaal voor deze serie selecteerde Studio Piet Boon drie exclusieve kleurtinten die de kenmerkende eigenschappen van beton en natuursteen exact weten te vangen. Bezoekers krijgen daarnaast voor het eerst de allernieuwste toevoeging aan de collectie te zien: BLACK TILE. Met deze tegel heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen exact weerspiegelt. De intens donkere kleur en vele schakeringen brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte.

vtwonen tegelcollectie

Uiteraard is er ook volop aandacht voor de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze unieke collectie is dit jaar niet alleen aanwezig op een eigen stand, maar zijn ook uitgebreid te zien zijn in het vtwonen huis en in de vtwonen stijlkamers. Ook dit jaar worden er weer enkele bijzondere noviteiten getoond. Zoals de serie Scrape, een tegelserie waarmee je wanden en vloeren laat stralen. Creëer het doorleefde, karakteristieke gevoel van een ‘stagefloor’, maar dan net zo kras- en slijtvast als alle andere tegels in de collectie.

Bijzonder is ook de serie Woodstone, Een natuurgetrouwe houtserie die in een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen voor een levendig effect op wand en vloer zorgt. En helemaal bijzonder is de Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd.

De vt wonen&design beurs wordt gehouden van 3 t/m 8 oktober in RAI Amsterdam. De stand van Douglas & Jones is te vinden in HAL 12 – STANDNR. 005.