Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de vtwonen tegels collectie: Serie Shapes

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. En nóg leuker: de collectie is vanaf nu uitgebreid met een nieuw pareltje: de serie Shapes!

 

vtwonen serie Shapes Greige Round Olive Round woonkamer hal

Serie Shapes

De nieuwe serie Shapes zorgt voor een verrassende toevoeging in wandbekleding. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. In een rechthoekig formaat of met moderne afgeronde hoeken zorgen deze wandtegels voor een fantastisch effect. Uiteraard kun je de tegels naar hartenlust mixen & matchen met de andere items uit de vtwonen tegelcollectie. Creëer je eigen ontwerp en maak van wonen een feestje!

 

vtwonen serie Shapes Toffee badkamer

Naturel- en accenttinten

De tegels is leverbaar in twee uitvoeringen, in een rechthoekig formaat en met moderne afgeronde hoeken, in formaat 7,5×30 cm. In zachte natureltinten als Vapor en Greige en subtiele accentkleuren als Mint Grey, Toffee, Olive en Titanium Blue. De tegels zijn zowel horizontaal als verticaal toepasbaar. Zo zet je thuis precies de stijl neer die je wilt.

 

 

vtwonen serie Shapes Olive woonkamer hal

Meer informatie?

De stijlvolle Shapes tegels of de gehele collectie van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.