Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: Exotone Fundamentals

Eind vorig jaar geïntroduceerd: Exotone Premium Vinyl Tiles by Douglas & Jones. Een uitzonderlijk en hoogwaardige collectie vinyl vloeren. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns. Stuk voor stuk met zorg geselecteerd. Ze bezorgen de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. En vanaf nu is deze collectie uitgebreid met de serie Fundamentals.

 

Fundamentals

Exotone Fundamentals

De serie Fundamentals bestaat uit een zevental natuurlijke, Noordische houtkleuren: Bergen, Helsinki, Kopenhagen, Oslo, Stavanger, Tampele en Trondheim. In formaat 20,9 x 149 cm bieden zij de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels. In een mooie opbouw van lichte naar donkere kleurtinten zijn ze toepasbaar in ieder interieur.  

 

Fundamentals

Voordelen

De Exotone vinyl tiles zijn van Premium kwaliteit. Het clicksysteem met geïntegreerde ondervloer is bovendien sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in badkamers & keukens en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie. Exotone is tevens bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.

 

Meer informatie over Exotone Premium Vinyl Tiles? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.