Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Baarn

Vanavond was het tijd voor een éxtra seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze eerste uitzending van dit extra seizoen ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Koen en Anneloes in Baarn. Zij worden het maar niet eens over de indeling en inrichting van hun hoekhuis met moderne, glazen uitbouw. Aan Fietje de schone taak om beide woonsmaken in deze vtwonen metamorfose te combineren.

 

vtwonen metamorfose

Romantische vibe

De woonsmaken van Koen en Anneloes lopen flink uiteen. Zo wil hij graag moderne, strakke meubels in huis, terwijl zij liever een romantische vibe creeërt. Een haast onmogelijke combinatie, maar waarin styliste Fietje toch weer met een gouden oplossing komt. Ze kiest hierbij voor een fraaie combinatie van romantische kleuren en materialen met de stoere, strakke uitstraling van de woning. Door voor de basis te kiezen voor een zacht kleurenpalet, blijft het een rustig en warm geheel.

 

vtwonen metamorfose

Villa Bourgondy

De wand in de keuken is de ware blikvanger in het geheel. Hier kiest Fietje namelijk voor een tegeltoepassing met de Villa Bourgondy mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze handvorm tegels zijn mooi in hun eenvoud, maar spannend door de verrassende kleurtint. Speels & grof gebakken. En eindeloos te variëren. Ook fraai: Maak een combinatie van glans & mat of combineer de verschillende kleurtinten voor een ware blikvanger. Hip, maar ook tijdloos!

 

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!