Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Almere

Vanavond was het tijd voor de tiende aflevering van het zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Eva van de Ven aan de slag bij Jordy en Eva in Almere. Zij zijn recent gaan samenwonen na de geboorte van hun zoon, maar alleen nog niet blij met het interieur. Het huis wat origineel van Jordy alleen was mist volgens Eva nog warmte en gezelligheid. De hulp van stylist Eva komt in deze vtwonen metamorfose als geroepen.

 

vtwonen metamorfose SOLOSTONE Unico Sand tuintegel

Uiteenlopende woonsmaken

Jordy woont al een tijdje met zijn twee zoons in Almere en na de geboorte van hun zoon Thom vinden Eva en hij het een goed moment om te gaan samenwonen. Tijd om er een warme, gezellige plek van te maken, alleen lopen hun woonstijlen nogal uiteen. Zij houdt van een urban jungle woonstijl en veel kaarsen terwijl hij liever woont in een modern interieur. Hij vindt haar stijl te uitgesproken, maar weet het zelf ook niet precies. Zijn huis is destijds in korte tijd ingericht en zijn interieur is nu een ratjetoe van meubels en een ongezellig geheel.

 

vtwonen metamorfose SOLOSTONE Unico Sand tuintegel

SOLOSTONE Unico Sand

Aan stylist Eva de schone taak om een warme plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt. In de tuin kiest zij voor een fraaie tuinkamer met de SOLOSTONE Unico Sand tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. SOLOSTONE: de bijzondere buitentegels van vtwonen. In het extra grote formaat 90×90 cm en een volkeramische massa van 3 cm krijg je een rijke uitstraling. Ze zijn bovendien ook te verwerken op een uniek draagsysteem voor toepassingen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te kijken en heel easy in gebruik!

 

vtwonen metamorfose SOLOSTONE Unico Sand tuintegel

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels in de buitenruimte? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!