Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen makeover in Noordwijk

Vanavond was het weer tijd voor een nieuw seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze eerste aflevering ging vtwonen styliste Liza Wassenaar aan de slag bij Naomi en Damian in Noordwijk. Deze vtwonen makeover is een echte uitdaging, want in het interieur staat nu bijna niks. Het stel ligt niet op één lijn, waardoor ze geen keuzes kunnen maken. Naomi wil graag vasthouden aan zachte tinten, terwijl Damian neigt naar meer lef en kleur.

 

vtwonen makeover Noordwijk

Cotto Pattern

Op de gehele wand kiest Liza voor een bijzonder wandeffect met de serie Cotto Pattern van Douglas & Jones. Cotto Pattern biedt de authentieke en robuuste uitstraling van terracotta met een modern en stijlvol design. Het ingetogen, stilistische dessin in de herkenbare roodbruine tint creëert op ieder oppervlakte een sfeervolle beleving. Een ultieme combinatie van traditioneel karakter en hedendaags ontwerp.

De serie Cotto Pattern is onder de naam Terre verkrijgbaar bij de volgende Douglas & Jones dealers: Tegeltiek, Particolare, Loek Lommers, Baderie Heesakkers, Tegelidee, Casa Ceramica, Molenhuys Badkamer Design, VHS Tegelwerken, Tegelhandel van Heugten en Sanexo. 

 

vtwonen makeover Noordwijk

SOLOSTONE

In de tuinkamer gaat styliste Liza juist voor een bijzondere toepassing met de SOLOSTONE Travertine Greige tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. SOLOSTONE: de meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras. En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!

 

vtwonen makeover Noordwijk

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je wand of de buitenruimte? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!