Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: Classic

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Classic. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

 

Classic

Serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden! Extra bijzonder is ook de XXL dessintegel: Classic Mosaic. Deze tegel oogt alsof er stukjes marmer zijn verwerkt in beton, voor een mooi, repeterend en ritmisch effect.

 

Classic

De serie Classic is verkrijgbaar in 7,3×30 cm,  30×60 cm, 74×74 cm en 74×148 cm in White, Off White (mat en glans), Vivid Green Light (mat en glans), Intens Green Dark (mat en glans), Grey, Antracite, Black, Portoro Black (mat en glans) en in mozaïek (74×148 cm) Grey. De kleurtinten Off White, Vivid Green Light, Intens Green Dark en Portoro Black zijn tevens verkrijgbaar in 60×60 cm (mat en glans) en de kleuren Off White en Portoro Black ook in 15×30 cm (Diamond mat).

 

Classic

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.