Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

In de stijl van vtwonen: Basic

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Zoals de woonstijl Basic. Juist omdat een huis waar je je écht thuis voelt begint bij de basis. Veel hout, grijs naturel, zwart en wit: juist waar vtwonen zo bekend mee en goed in is. Alles even eerlijk, puur en eigenzinnig. Een sfeer die persoonlijk en tijdloos is.

 

Basic

Woonstijl Basic

De kracht van deze woonstijl zit hem juist in het combineren en het maken van een persoonlijke mix. Kies voor rechte lijnen en frisse uni kleuren, gecombineerd met strepen of grafische prints voor een speels effect. Deze stijl leent zich ook uitstekend voor het maken van combinatie, mix bijvoorbeeld designklassiekers met romantische of juist industriële accessoires. Of kies je voor beton(-look) met linnen gordijnen en zachte stoffen banken. Less is more; kies voor een paar opvallende accenten in je interieur. Zo creëer je in een handomdraai een karaktervol en persoonlijk interieur.

 

Basic

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor deze woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de stoere look van de serie Mold. Strak, maar ook erg sfeervol. Of kies juist voor de matte nuancering van de serie Neo. Op de wand kun je ook kiezen voor handgevormde wandtegels in een glanzende of matte uitvoering formaat, zoals de serie Craft of Mediterranea. In rustige, natuurlijke tinten zorgt dit voor een subtiele speelse twist.

 

Basic

Meer inspiratie opdoen? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.