Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: geslaagde vtwonen metamorfose in Vlaardingen

Herken je deze vtwonen metamorfose nog? In de vierde aflevering van het eerste seizoen van ‘vtwonen verbouwen of verhuizen’ ging vtwonen stylist Carlein Kieboom aan de slag in Vlaardingen. Het prachtige monumentale pand in het centrum van Vlaardingen van Nathalie en Dave werd verbouwd tot een ware droomwoning. Zowel in de woonkamer als de entrée zorgden de vtwonen tegels by Douglas & Jones voor een werkelijk spectaculaire eindresultaat.

Entrée

De vloer in de entrée kreeg een stijlvolle, maar stoere uitstraling met de Loft Grey tegels in 60 x 60 cm. Deze prachtige neutrale tegels zijn om op slag verliefd op te worden en een zeer fraaie binnenkomer in iedere woning! Strak, maar ook erg sfeervol én voor een industrieel tintje in huis.

Glanzende blikvanger

De keuken en woonkamer werden verbonden door meerdere glanzende blikvangers. De handvorm tegels uit de serie Mediterranea in Seagreen zijn toegepast op de schouw in de woonkamer, een bureau in de tussenkamer en op een wand in de keuken. Op die manier werden alle verschillende kamers ineens één geheel. Zeker in de tint Seagreen zorgen deze tegels voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing.

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Ook zo genoten van deze vtwonen metamorfose in Vlaardingen? Bekijk de aflevering dan hier terug. De toegepaste tegels in het echt bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers om je te laten inspireren én informeren. Je vindt ons door het hele land!