Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: Classic

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de marmerserie Classic. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

 

vtwonen Classic

Serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden! Recent is de collectie uitgebreid met maar liefst vier nieuwe kleurtinten: White Light, Caramel, Deep Burgundy en Heavenly Blue.

 

vtwonen Classic

Mat en glans

De serie Classic is verkrijgbaar in een matte en glanzende uitvoering in de formaten 7,3×30 cm,  30×60 cm, 60×60 cm, 74×74 cm en 74×148 cm in de kleurtinten White, Off White, White Light, Caramel (m.u.v. formaat 7,3×30 cm), Grey, Vivid Green Light, Intens Green Dark, Grey, Deep Burgundy (alleen glans) en Black. De kleurtint Off White is tevens verkrijgbaar in 15×30 cm (Diamond mat).

 

vtwonen Classic

Meer informatie?

De stijlvolle Classic tegels of de gehele collectie van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.