Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een fijne herfst met Douglas & Jones

De herfst is traditioneel een tijd om steeds meer tijd binnenshuis door te brengen. De dagen worden al korter, maar ook wordt het weer kouder en natter. Er is dan vaak niets fijners dan om lekker voor de kachel te kruipen met een kop warme thee, zeker na een heerlijke herfstwandeling door de bossen. Maar de herfst is ook zeker een periode om je huis lekker sfeervol aan te kleden en de warme tinten in huis te halen.

 

vtwonen fijne herfst

Fijne herfst

De gewenste uitstraling in huis begint bij een goede basis. En juist met vloeren en wanden kun je hierin écht een statement maken. Met Douglas & Jones en haar concepten haal je gegarandeerd een goed gevoel in huis. Een herfstdip is ver te bekennen! Door de keuze voor keramische tegels op de vloer creëer je een sfeervolle basis, maar tegelijk is je vloer erg makkelijk in onderhoud en nagenoeg onverslijtbaar. Zo zijn die vieze voeten na een boswandeling zo van de tegels gepoetst.

 

Fijne Herfst Douglas Jones Fusion Nude Beige

Kies bijvoorbeeld op de vloer voor de robuuste retro-uitstraling van de serie Composite van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Of ga voor de FUSE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones of de Serie Fusion van Douglas & Jones. Helemaal fijn is dat alle vloertegels uit de Douglas & Jones collecties perfect te combineren zijn met energiezuinige vloerverwarming. Steen is immers de beste geleider van warmte. Op die manier profiteer je tijdens de koude dagen niet alleen van een warme uitstraling, maar ook van warme voeten. Dat voelt goed!

 

vtwonen Classic Deep Burgundy Fijne herfst

Warme herfsttinten

Kies op de wand voor een speelse of kleurrijke blikvanger. Bijvoorbeeld in een klassieke, warme donkerrode marmerdessin, zoals de Classic Deep Burgundy van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Of ga voor een karaktervolle handvormtegel in een stralende metallic tint, zoals de SIGNATURE Tile Copper van Piet Boon by Douglas & Jones. Nog leuker, de tegels zijn echt overal welkom. Dus ook in de keuken of badkamer.

 

Fijne Herfst Piet Boon SIGNATURE Tile Copper

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.