Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtverbouwen badkamerspecial

Heb jij ‘m al in huis? De vtverbouwen badkamerspecial geeft een compleet overzicht voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of de bestaande wil opfrissen. De pagina’s zijn van top tot teen gevuld met inspiratie, shoppings en praktische informatie. Natuurlijk mogen de tegels van Douglas & Jones hier niet ontbreken. Kortom: deze special verdient zeker een plek op de leestafel.

 

vtverbouwen badkamerspecial

vtwonen tegelcollectie

In het blad is een mooi special te vinden over de vtwonen tegelcollectie, met aandacht voor de veelzijdige tegelseries. Bijvoorbeeld de serie Composite. Een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Ook fraai: de serie Marrakesh. Deze zorgt met zijn lange, slanke formaat voor stijlvolle wandtoepassingen. Handgevormde tegels verkrijgbaar in matte, glanzende én metallic uitvoeringen voor een bijzonder accent op de wand.

 

vtverbouwen badkamerspecial

Motto by Mosa

Ook terug te vinden in de special: Motto by Mosa. Een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk een veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal.

 

vtverbouwen badkamerspecial

One by One

Ook aandacht in het blad voor de veelzijdige tegelseries van Douglas & Jones. Zoals de serie One by One. De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen.

 

vtverbouwen badkamerspecial

vtverbouwen badkamerspecial

De vtverbouwen badkamerspecial ligt nu in de winkel. De tegels van Douglas & Jones en haar concepten in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.