Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: Mediterranea

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Mediterranea. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

 

Mediterranea

Serie Mediterranea

De serie Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

 

De serie Mediterranea is leverbaar in formaat Calpe (7,5×30 cm) in kleurtinten Blanco, Nieve, Seagreen en Black (allen in glans) en in formaat 13,2×40 cm in de kleurtinten Nieve (glans en mat), Warm Grey mat, Seagreen glans, Army Green glans, Camouflage (glans en mat), Concrete glans en Antracite (glans en mat).

 

Mediterranea

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.