Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen editie 2

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen editie 2 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers en kun je je in deze editie laten inspireren  door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Bovendien in deze editie aandacht voor de Douchetegel van vtwonen tegels by Douglas & Jones.  Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

Winterpaleis

Daarnaast in deze editie aandacht voor een materialenmix met een hoog glamourgehalte. Niet alleen door bijvoorbeeld luxe materialen als leer en fluweel, maar ook door deze te combineren met warm roze en goudtinten. Ook in het tegelwerk kun je hiermee prima uit de voeten met de serie Villa van vtwonen tegels by Douglas & Jones, die naast in metallictint Dark Gold ook leverbaar is in Pink en Bourgondy.

XL Douchetegel

De innovatieve oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer: de douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust kunt komen. Bijpassend bij de serie Mold, een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist.

vtwonen editie 2

vtwonen editie 2 ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Een overzicht vind je hier.