Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: CONCRETE Tile

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Zoals de serie CONCRETE Tile uit deze tijdloze collectie.

 

Concrete Tile

CONCRETE Tile

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Ook verkrijgbaar in een bijpassende mozaïekuitvoering; TINY CONCRETE.

 

Concrete Tile

Kleurtint Dust

Recentelijk is deze bijzondere tegelserie uitgebreid met een nieuwe kleurtint: Dust. Een subtiele, lichte variant die perfect aansluit op het kenmerkende ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet. Verkrijgbaar in 80×80 cm en in de mozaïek uitvoering TINY CONCRETE. Ook de kleurtint Dust is zowel los als in combinatie met andere series en kleurtinten toe te passen.

 

Concrete Tile

De CONCRETE Tile is verkrijgbaar in de kleurtinten Chalk, Dust, Shell, Earth, Smoke, Ash en Rock in 80×80 en 60x60cm (m.u.v. kleurtint Dust). Daarnaast zijn alle kleurtinten verkrijgbaar in een mozaïek uitvoering in 30×30 cm met steentjes van 2,5×2,5 cm.  Deze tegels in het echt bekijken? Vind hier een dedicated dealer in de buurt.