Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Motto by Mosa: Designtegels voor overal in huis

Wellicht heb je het merk al eens voorbij zien komen in één van de landelijke woonbladen: Motto by Mosa. Een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk een veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer.

Motto by Mosa

Kies je eigen tegelsfeer

Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Perfect voor in de badkamer, maar ook geschikt voor de woonvloer. Zo kun je eenvoudig een unieke tegelmix samenstellen die voldoet aan al je wensen en budget.

Motto by Mosa

Online Designtool

Vind je het moeilijk om je voor te stellen welke impact een tegel heeft op de ruimte? Maak dan gebruik van onze badkamerconfigurator. Met deze online designtool kun je je eindresultaat visualiseren, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Motto by Mosa

Meer weten over Motto by Mosa?

Wil je de tegels uit dit unieke concept in het echt bekijken? Ze zijn te vinden in diverse showrooms door heel Nederland. De dichtstbijzijnde dealer vind je hier.