Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: geslaagde vtwonen makeover in Winkel

Weet je het nog? In de derde aflevering van seizoen 13 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen styliste Liza Wassenaar naar Laura en Gert-Jan in Winkel. Toen zij vier jaar geleden gingen samenwonen in het huis van Gert-Jan, besloten ze de woning compleet op te knappen. Nog steeds lopen ze tegen één groot probleem aan: de woonkamer. Qua indeling en smaken komen ze er totaal niet uit. Aan styliste Liza de schone taak om beide smaken in deze vtwonen makeover te verenigen tot één rustig geheel.

 

vtwonen makeover

Smaakverschil

De smaakverschillen tussen Laura en Gert-Jan zijn een van de uitdagingen. Laura houdt ontzettend van groen, maar Gert-Jan kiest voor een stoer en industrieel huis met veel staal en grof hout. Ook de indeling mag als het aan hem ligt lekker praktisch worden, met een grote kast, genoeg opbergruimte, een lekkere loungebank en grove meubels. Stylist Liza combineerde deze totaal verschillende woonstijlen met elkaar en zorgde voor een gedurfd eindresultaat.

 

vtwonen makeover

Serie Villa

In de keuken koos ze voor een stoere en gedurfde achterwand met de Villa Platinum tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Met deze speelse, grof gebakken tegels kun je eindeloos variëren. Mooi in zijn eenvoud, maar juist in deze mooie metallic tint zorgt het voor een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos!

 

vtwonen makeover

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je keukenwand óf de Villa tegels in het echt komen bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!