Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

The art of living® selections

Bij de vierde editie van woon- en lifestylemagazine ‘the art of living®’ is wel een heel bijzondere special te vinden. In 76 pagina’s kun je je laten inspireren en informeren over de mooiste wanden & vloeren van Nederland. Met fraaie ideeën voor tegeltoepassingen in iedere ruimte in huis. En uiteraard mag ook Piet Boon by Douglas & Jones hierin niet ontbreken.

Interviews

In het magazine zijn daarnaast meerdere interessante interviews te vinden, waaronder met Piet Boon. Hierin vertelt hij bijvoorbeeld waar hij zijn inspiratie vandaan haalt en wanneer een interieurontwerp wat hem betreft geslaagd is.

Binnenkijkers

Ook aandacht voor binnenkijkers door het hele land. Niet alleen bij mensen thuis, maar ook bijvoorbeeld een leuk binnenkijkje bij het recent verbouwde Amsterdam Marriott Hotel. En nog veel meer!

Kortom: een bewaarexemplaar die je niet wilt missen. Je vindt the art of living® in de winkel, maar ook in geselecteerde hotels, golfclubs, interieurzaken en bij dedicated dealers van Piet Boon by Douglas & Jones. Een dealer in de buurt vinden? Kijk dan even in onze store locator.

Het blad alvast online teruglezen? Klik dan hier.