Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels

Duostone tegels in mediterraanse stijl

De awardwinnende Duostone tegels kom je steeds vaker tegen. Niet zo gek, aangezien Duostone de últieme oplossing is om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken.

Prachtig in combinatie met vtwonen, maar nu ook verkrijgbaar in een eigen collectie. Met de Duostone serie Cotto geef je je terras een bijzonder mediterraans tintje. In twee Uni kleuren in terracotta stijl (zwart & rood) en in een speels dessin.

De Duostone tegels zijn in 2020 vervangen door volkeramische SOLOSTONE tegels. De meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.
En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!
Mix en match erop los met de vele aansprekende kleuren & verrassende dessins.
Met SOLOSTONE buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten.
SOLOSTONE biedt ook de mogelijkheid om extra grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 90×90 cm en een volkeramische dikte van 3 cm, gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik. Zo zijn de buitentegels van vtwonen.