Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de vtwonen tegels collectie: Serie Raw

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. En nóg leuker: de collectie is vanaf nu uitgebreid met verschillende nieuwe pareltjes, zoals de serie Raw!

 

Raw

Serie Raw

De nieuwe serie Raw is een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Voor een fraaie basis die perfect aansluit bij ieder interieur. Welke woonstijl ook bij je past! Prima toepasbaar voor een badkamer met een industrieel gevoel, maar ook meer dan welkom op de (woon)vloer voor een strakke basis. Helemaal leuk: de tegels zijn ook leverbaar in bijpassende decors Casa en Casa 3D voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand.

 

Raw

Industriële look

De serie Raw is leverbaar in de tinten White, Sand, Grey en Antracite in afmetingen 30×60, 60×60, 80×80, 60×120, 120×120 en 80×160 cm. Kleurtinten Verdigris en Dark Grey zijn verkrijgbaar in 30×60, 60×60, 80×80 en 60×120 cm, bijpassend Casa Decor in formaat 30×60 cm is verkrijgbaar in de kleurtinten White, Sand, Grey, Dark Grey. en Antracite. Casa Decor 3D in de tinten White, Sand, Grey, Verdigris en Antracite in formaat 60×120 cm.

 

vtw Raw

Uiteraard kun je alle nieuwe items naar hartenlust mixen & matchen. De gehele collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones vind je hier. Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of ga langs in de showroom voor meer informatie en inspiratie.