Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtverbouwen vloer & wandspecial

Heb jij ‘m al in huis? In de nieuwe vtverbouwen vloer & wandspecial vind je alles over verhuizen, (ver)bouwen of nieuwbouwen. Een gids vol praktische informatie, van de vloeren, muren, badkamer en keuken tot de verbouwing van je zolder. Waar moet je beginnen en welke keuzes maak je? Natuurlijk mogen de tegels van Douglas & Jones hier niet ontbreken. Kortom: deze special verdient zeker een plek op de leestafel.

 

vtverbouwen

Serie One by One

Zoals de serie One by One. Een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen.

 

vtverbouwen

Serie Marbles

Terug te vinden in deze special: een mooi overzicht van de bijzondere tegelseries van Douglas & Jones. Bijvoorbeeld de serie Marbles. Een klassiek marmerdessin in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden en vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen.

 

vtverbouwen Douglas Jones Elemental

vtverbouwen vloer & wandspecial

De vtverbouwen vloer & wandspecial ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van Douglas & Jones en haar concepten in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.