Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Laat je inspireren op de digitale vt wonen&design beurs

De maand oktober is dé woonmaand van het jaar en wordt traditioneel ingeluid met de vt wonen&design beurs: het grootste woonevenement van Nederland! Ook dit jaar kun je je weer volop laten inspireren en informeren op het gebied van wonen en interieur. Digitaal wel te verstaan, want dit jaar vindt de beurs online plaats.

 

vt wonen&design beurs

vt wonen&design beurs goes digital!

Deze eerste digitale editie van de vt wonen&design beurs is vanaf 1 oktober te volgen via de website. Deze website staat de gehele maand in het teken van de woonmaand en je wordt dagelijks voorzien van het laatste woonnieuws en beste beursaanbiedingen. Bovendien vinden van 1 t/m 10 oktober ook allerlei inspirerende online happenings plaats, zoals adviesgesprekken, trendlezingen en fraaie binnenkijkers. Kortom: een evenement om zeker niet te missen!

 

vt wonen&design beurs

Pop-up vtwonen trendhuis

Een jaarlijks hoogtepunt van de vt wonen&design beurs is natuurlijk het vtwonen huis en deze mag ook in het digitale editie niet ontbreken. In Zutphen is het pop-up vtwonen trendhuis te vinden. Een inspiratiehuis van maar liefst 175 vierkante meter is compleet ingericht door vtwonen stylist Fietje Bruijn in de nieuwste woontrend Japandi! Met creatieve woonoplossingen en volop wooninspiratie voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

 

vt wonen&design beurs

vtwonen tegels

Net als ieder jaar mogen de vtwonen tegels by Douglas & Jones uiteraard niet ontbreken. Ook in de woontrend Japandi komen tegels namelijk veelvuldig voor. Het gladde oppervlak van tegels geven een opgeruimd gevoel en zijn veelvuldig toepasbaar. Ontdek bijvoorbeeld de nieuwe kleurtint Vivid Green van de serie Classic of de robuuste tegelserie Composite.

Het pop-up vtwonen trendhuis is nog tot het einde van dit jaar te bezoeken. Nog meer wooninspiratie opdoen? Ga ook eens langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden van de vtwonen tegelcollectie. Je vindt ze door heel Nederland.