Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

In de stijl van vtwonen: Industrieel

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Zoals de woonstijl Industrieel. Een stijl waarin oude fabrieksmeubels samenkomen met no-nonsense materialen. Een tikkeltje rauw met stoere elementen, dat is industrieel volgens vtwonen. Het liefst in de sfeer van een New Yorkse loft, met een grote open ruimte.

 

woonstijl industrieel

Woonstijl Industrieel

Van alle woonstijlen is industrieel toch wel de meest stoere. Een interieur met veel industriële en vintage elementen. De kracht van deze woonstijl zit hem in het strakke en pragmatische design. Combineer zwart-, wit- en grijstinten met legergroen en kies voor enkele felgekleurde accenten. Maak gebruik van industriële materialen als beton, metaal en hout. Laat constructiedetails zien en combineer veel vintage details met grafische dessins als letters en stempels.

 

woonstijl industrieel

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor deze woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de stoere, industriële look van de serie Mold. Strak, maar ook erg sfeervol. Of kies juist voor de retro-uitstraling van de serie Composite voor stoer en robuust eindresultaat. Op de wand kun je ook kiezen voor glanzende wandtegels in een vierkant formaat, zoals de serie Square of Villa. In klassiek wit of juist in een stoere metallic uitvoering zorgen zij voor een bijzonder wandaccent met een industrieel tintje.

 

woonstijl industrieel

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij je dichtstbijzijnde dealer.