Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Douglas & Jones zomeractie 2019

Deze zomer zijn maar liefst 22 tegels uit de collectie van Douglas & Jones extra scherp geprijsd! Van 15 augustus t/m 30 september 2019 kun je profiteren van de speciale actieprijzen bij iedere Douglas & Jones dealer. Het gaat hierbij om voordeel op de series Fusion en Beton. Meer informatie over de actie vind je ook via www.tegelweken.nl!

Serie Beton

Kies voor een strakke, stijlvolle vloer met de serie Beton. Deze prachtige, neutrale serie zorgt voor een industrieel gevoel in huis. De natuurgetrouwe uitstraling van beton heeft een robuust karakter. Niet alleen strak, maar dus ook heel sfeervol. En de perfecte basis voor iedere woonvloer. De tegels zijn verkrijgbaar in vijf betontinten.

Serie Fusion

De industriële uitstraling van beton gecombineerd met het natuurlijke van leisteen: dat is de serie Fusion. Karakteristieke tegels die in ieder interieur voor een stijlvolle basis zorgen. Krachtig en robuust, maar ook warm en sfeervol. Verkrijgbaar in meerdere formaten en vier kleurtinten.

Meer weten?

Meer over deze actie vind je ook via www.tegelweken.nl, of één van de Douglas & Jones dealers. Vind hier een dealer bij jou in de buurt.