Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 12

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 12 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers kun je je in deze editie laten inspireren door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Uiteraard in deze collectie ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 12

Serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

 

vtwonen magazine 12

After Summer Specials

Ook terug te vinden in vtwonen magazine 11: de After Summer Specials van vtwonen tegels by Douglas & Jones! Deze nazomer ontvang je tijdelijk een vtwonen cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 300,- bij aanschaf van minimaal 45 m2 aan de series Composite, Mold, Blancs en Classic. Lees hier meer over deze actie.

 

vtwonen magazine 12

vtwonen magazine 12

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan snel eens langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het gehele land.