Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de vtwonen tegels collectie: Serie Terrazzo

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. En nóg leuker: de collectie is vanaf nu uitgebreid met een nieuw pareltje: de serie Terrazzo!

 

vtwonen Terrazzo Ice Flakes

Serie Terrazzo

De nieuwe serie Terrazzo  is een klassieke tegel in een modern jasje. De natuurlijke en authentieke uitstraling zorgt voor een stoer en karaktervol eindresultaat. Op vloer en wand geeft het gespikkeld jasje van de tegels een speels en levendig effect! De serie Terrazzo is leverbaar in de tinten Ice Flakes, Clay Flakes, Smoke, Flakes, Ocean Flakes en Lead Flakes in afmetingen 60×60, 60×120 en 90×90 cm. Uiteraard kun je de serie Terrazzo naar hartenlust mixen & matchen met de andere items uit de vtwonen tegelcollectie.

 

vtwonen Terrazzo

vt wonen&design beurs

Nog t/m zondag 9 oktober is de nieuwe vtwonen tegelserie Terrazzo te zien op onze stand op de vt wonen&design beurs. Tijdens het grootste woonevent van Nederland kun je je als woonliefhebber laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden van keramische tegels. Je vindt ons op standnummer 1.310.

De tegels liever bij de dealer bewonderen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of ga langs in de showroom voor meer informatie en inspiratie.