Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelpatronen in huis: Kruisverband

Het kan bijna niet vaak genoeg gezegd worden: de tegels van Douglas & Jones en zijn bijzondere concepten zijn overal in huis toepasbaar. Van de badkamer, keuken, woonkamer tot zelfs in de slaapkamer. Voor een solide, sfeervolle basis of juist voor een stijlvol (wand)accent. En juist door ze naar eigen inzicht toe te passen en te combineren, kun je je helemaal je eigen stijl neerzetten. Maar naast verschillende formaten, kleuren en dessins kun je ze ook gerust in allerlei patronen toepassen. Zoals in kruisverband.

 

kruisverband

Kruisverband

De bekendste manier van tegelen is het kruisverband. Vierkante of rechte tegels worden recht boven elkaar geplaatst en de voegen vormen daardoor elke keer een kruis. Prachtig bij vierkante wandtegels, maar ook bij tegels in een groot formaat. Een kruisverband geeft een kamer een rustige uitstraling, maar door het mixen van kleuren kun je een speels effect creëren. Hier getoond zijn bijvoorbeeld de GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones en de serie Craft van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

kruisverband

Rustige basis op de vloer

Ook op de vloer is het kruisverband een voor de hand liggende keuze, zeker voor vierkante formaten. Echter is het patroon ook prima toe te passen op langwerpige of rechthoekige tegels met een geheel andere uitstraling. Hier getoond zijn bijvoorbeeld de serie Raw van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

kruisverband

 

 

Meer weten over legpatronen of de tegels van Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.