Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Rotterdam

Vanavond was het tijd voor de vijfde aflevering van het nieuwe zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze  uitzending ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde aan de slag bij Benno en Melanie in Rotterdam. Zij kregen de kans om hun huurwoning van de eigenaar te kopen. Als huurders lieten ze het een en ander liggen, maar nu ze het karakteristieke herenhuis in Rotterdam hebben gekocht willen ze alles aanpakken en het huis verduurzamen. Stylist Frans komt in deze vtwonen metamorfose als geroepen.

 

vtwonen metamorfose Afl5.Rotterdam Mediterranea

Woonprobleem

Het grootste woonprobleem is de haard met een opvallende buis die in het midden van de ruimte staat. Ook de lange en brede ruimte maakt het lastig om de woning optimaal in te delen. Het stel wil misschien een nieuwe keuken en eethoek plaatsen op de plek waar nu de zithoek zit, zodat ze een extra ruimte hebben voor een werkplek. De verschillende woonsmaken van het stel maken het er alleen niet makkelijker op. Voor Melanie kan het niet gek genoeg, terwijl Benno van licht, strak en ruimtelijk houdt.

 

vtwonen metamorfose Afl5.Rotterdam Mediterranea

Serie Mediterranea

Aan Frans de schone taak om van deze fijne woning een sfeervol thuis te maken. In de keuken kiest hij voor een bijzondere tegeltoepassing met de Mediterranea Camouflage glans tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De glanzende handgevormde tegels zorgen voor een bijzonder accent. Kies net zoals Frans voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

 

vtwonen metamorfose Afl5.Rotterdam Mediterranea

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde vtwonen metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!