Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleur bekennen: Lichte kleuren toepassen in je interieur

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Of je nu kiest voor veelal lichte, donkere, rustige of juist felle kleuren, het beïnvloedt de uitstraling van je huis direct. Kleuren geven een ruimte eigenheid en persoonlijkheid. Ze kunnen ruimtes bijvoorbeeld verkleinen of er juist voor zorgen dat ze groter en lichter lijken. Ook hebben bepaalde kleuren invloed op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

 

lichte kleuren Douglas Jones Elemental Harmonie en Lumiere

Lichte kleuren

Bij het kiezen van kleuren is belangrijk om de beschikbare ruimte goed in kaart te brengen. Met lichte kleuren, zoals wit of licht grijs, breng je bijvoorbeeld automatisch ook licht in je huis en laat je een ruimte groter lijken. Lichte kleuren weerkaatsen immers het (natuurlijke) licht. Tegelijkertijd geven deze kleuren je huis een schoon en fris gevoel mee.

 

Piet Boon GIANT TILE White - Lichte kleuren

Een passende basis

Een goede manier om lichte kleuren te gebruiken in je huis is om deze met name toe te passen in de basiselementen van je huis, zoals je vloer en je wanden. Bovendien laat je dan nog genoeg ruimte voor kleur in je meubels en/of woonaccessoires. De keuze voor tegels op je vloer en wanden is daarbij een logische keuze, zeker gezien de kras- en stijlvastheid en het gemak in onderhoud.

 

lichte kleuren Douglas Jones Marbles Apulia Gold

Douglas & Jones

In de veelzijdige collectie van Douglas & Jones en haar concepten komen vele mogelijkheden naar voren. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor de kleurtint Apulia Gold van de serie Marbles, de kleurtint Lumiere van de serie Elemental, de kleurtint Off White van de serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones óf de kleurtint White van de GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Maak op de wand een fraaie blikvanger met de ‘schuin afgekapte’ randen van de serie Craft van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

lichte kleuren - vtwonen Craft Egg White

Alle getoonde afbeeldingen zijn verkrijgbaar binnen de tegelcollectie van Douglas & Jones en haar concepten. Deze tegels in het echt bekijken? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.