Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelserie in the spotlight: Fusion

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Fusion.

 

Douglas Jones Fusion Bright Grey Mistique Black badkamer

Serie Fusion

De serie Fusion combineert het industriële van beton met het natuurlijke van leisteen. Een unieke mix van stijlen met een bijzonder resultaat. Robuust met hoogwaardig raffinement voor een stoere maar sfeervolle ambiance. Een collectie van rijkelijk geschakeerde kleuren, afmetingen en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen. De tegels zijn daarbij niet alleen in iedere woonruimte toepasbaar, van keuken, woonkamer tot de badkamer, maar deze sfeervolle tegels kunnen als solide basis ook aansluiten op iedere woonstijl.

 

Douglas & Jones Fusion Hot White + Bright Grey Mosaic badkamer

Verschillende kleurvarianten

De serie Fusion is verkrijgbaar in de kleurtinten Hot White, Nude Beige, Bright Grey en Mistique Black in formaten 80×80, 60×60 en 30×60. Daarnaast zijn dezelfde kleurtinten ook verkrijgbaar in een Muretto, Penta en Steps uitvoering. Door deze formaten en decoren te combineren ontstaat een speels geheel.

 

Douglas Jones Fusion Nude Beige Woonkamer

Meer informatie?

Meer weten over deze bijzondere tegelserie? De tegels uit de serie Fusion moet je namelijk gewoon in het echt zien en voelen. Neem snel een kijkje op de dealerlocator op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij kunnen je met hun jarenlange ervaring ongetwijfeld verder informeren en inspireren met de vele mogelijkheden van keramische tegels.