Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: Geslaagde vtwonen metamorfose in Leidschendam

Weet je het nog? In de zesde aflevering van seizoen 4 van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Niklas en Kaouter in Leidschendam. Een van de grootste uitdagingen in deze aflevering zijn de smaakverschillenen van het stel. Kaouter wil graag oosterse elementen in huis. Niklas ziet het liever strak en Scandinavisch. Aan stylist Fietje de opdracht om deze uiteenlopende smaken in deze vtwonen metamorfose weer te verenigen tot een geheel.

 

Smaakverschillen

Fietje kiest ervoor om het interieur een bijzonder uitstraling te geven door de beide smaken echt met elkaar te combineren. Zo werd de lastig in te richten u-vormige woonkamer omgetoverd tot een rustige basis voor Niklas, mét kleuraccenten voor Kaouter. Voor ieder wat wils, maar ook perfect op elkaar afgestemd. En ook in de keuken komen de Scandinavische en Marokkaanse roots samen tot een sfeervol, maar rustig geheel.

 

vtwonen metamorfose

Serie Square

Op de keukenwand koos Fietje voor een bijzondere wandtoepassing door een combinatie van behang met kleine wandtegels. Ze koos hierbij voor de serie Square van vtwonen tegels by Douglas & Jones in de kleurtint Powder White.  De serie Square zorgt door zijn XXS-formaat voor speelse wandtoepassingen. Of je nu de hele wand bekleedt of een bijzonder accent maakt, deze tegels geven nét dat beetje extra in je huis. Verkrijgbaar in drie kleuren en uiteraard meer dan geschikt om te mixen.

 

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over de serie Square of de andere tegels uit de collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!