Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: Geslaagde vtwonen makeover in Berkel-Enschot

Weet je het nog? In de twaalfde aflevering van seizoen 11 van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Tom en Lieke in Berkel-Enschot. Een van de grootste uitdagingen in deze aflevering zijn de smaakverschillenen van het stel. Lieke houdt namelijk van donker en industrieel, terwijl Tom zijn ideale interieur juist strak en licht is. Aan stylist Fietje de opdracht om deze uiteenlopende smaken in deze vtwonen makeover weer te verenigen tot een geheel.

 

vtwonen makeover

Klassiek én modern

Fietje kiest ervoor om het interieur een bijzonder uitstraling te geven door klassiek met modern te combineren. Zowel door de keuze in kleur, maar in materiaalgebruik. Zo durft ze donkere kleuren op de muur toe te passen, maar houdt het geheel tegelijkertijd rustig door de gekozen slanke meubels en de mooie lichtinval.

vtwonen makeover

Serie Mediterranea

In de keuken kiest ze voor een bijzondere achterwand met de handgevormde tegels uit de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones in Antracite. Zeker in deze matte, donkere tint geven de Mediterranea tegels de keuken een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Wil je bij jou thuis juist een speelse twist? Mix & match dan verschillende formaten en kleuren en maak van wonen een feestje!

 

vtwonen makeover

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je keukenwand óf de Mediterranea tegels in het echt komen bekijken? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.