Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleurtrends: DELICATE GREY in combinatie in vtwonen tegels

Basic, minimalistisch en een neutrale basis in huis! De kleurtint Delicate Grey straalt een serene sfeer uit en zorgt in iedere woning voor een frisse wind. De kleur is ook prima te combineren in allerlei kleurenpaletten, van neutraal tot kleurrijk. De veelzijdige kleurtint is bovendien perfect in combinatie met vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

Delicate Grey

Delicate Grey

De trendkleur Delicate Grey is licht en fris en geeft daardoor een gevoel van rust en ruimte. Een fraai ton sur ton palet van frisse, groenblauwe tinten zorgt voor een natuurlijke balans. Combineer de kleurtint met bijpassende accentkleuren en creëer zo een rustig en gebalanceerd kleurenpalet. Overal in huis is de kleurtint meer dan welkom, van de woonkamer tot in de badkamer.

 

Delicate Grey

Classic Vivid Green Light

Helemaal bijzonder: de neutrale kleurtint laat zich prima combineren met een fraai dessin voor een stijlvol contrast. Bijvoorbeeld het rijke en bijzondere marmerdessin van de tegelserie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze bijzondere tegels bieden een speelse twist en geven je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

 

Delicate Grey

Meer informatie? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van de vtwonen tegelcollectie door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.